В Одеській політехніці відбувся ІIІ фінальний етап міжнародного студентського професійного творчого конкурсу. Підсумки Міжнародного студентського професійного творчого конкурсу з бухгалтерського обліку, оподаткування, аналізу та аудиту.

28 травня 2021 року

27 та 28 травня 2021 року на базі кафедри обліку, аналізу і аудиту Державного університету «Одеська політехніка» відбувся фінальний етап Міжнародного студентського професійного творчого конкурсу з бухгалтерського обліку, оподаткування, аналізу та аудиту, що проходив у форматі відео-конференції на платформі Zoom. 

У фінальному етапі Конкурсу взяли участь 44 представника  вітчизняних та іноземних бухгалтерських наукових шкіл, які презентували 32 роботи. Відмінністю конкурсу було його проведення виключно англійською мовою, що вимагало від студентів-фіналістів вміння не тільки презентувати, але й захищати свої результати у відкритій дискусії англійською. Висока актуальність та креативність студентських досліджень викликала безперечний інтерес та бурхливі професійні дискусії під час їх захисту у фіналі.  Фіналісти ж продемонстрували не тільки гідний рівень теоретичної та практичної  підготовки з обліку, оподаткування, аналізу та аудиту, а й здатність до проведення самостійних наукових досліджень, оприлюднення їх результатів іноземною мовою, спілкування з міжнародною академічною та професійною спільнотою. 
Конкурсні роботи і виступи учасників оцінювало міжнародне журі у складі 24 фахівців – представників закладів вищої освіти та професійних організацій України, Республіки Польща, Румунії та Казахстану. Відповідно до вимог Конкурсу та за рішенням міжнародного журі переможцями були визнані 14 конкурсних робіт, з яких 3 – нагороджено Дипломами І ступеню.

Детальніше: https://op.edu.ua/071-6670