Підведення підсумків захисту дипломних робіт бакалаврів за спеціалізацією «Документознавство та інформаційна діяльність»

26 червня 2018 року

26 червня 2018 року — заключний день захисту дипломних кваліфікаційних робіт на здобуття першого освітнього рівня бакалавр за спеціалізацією «Документознавство та інформаційна діяльність». 

21-26 червня 2018 року студенти кафедри інформаційної діяльності та медіа-комунікацій гуманітарного факультету Одеського національного політехнічного університету представляли до захисту дипломні кваліфікаційні роботи на здобуття першого освітнього рівня бакалавр за спеціалізацією «Документознавство та інформаційна діяльність».

Наші документознавці з успіхом захистили дипломні роботи, підсумовуючи свої напрацювання за довгих, але веселих студентських чотири роки навчання в університеті, продемонстрували високий рівень знань і професійної підготовки.

Та нарешті настав той довгоочікований для студентів час, коли вони стали бакалаврами. Наші випускники є перспективними і конкурентоспроможними фахівцями, які володіють новітніми професійно-комунікативними тенологіями в сфері інформаційної, бібліотечної та архівної справи, а саме в сфері аналітики, реклами, зв`язків із громадськістю, управління тощо.

Щиро вітаємо наших випускників-документознавців із успішним завершенням навчання та запрошуємо до вступу в магістратуру!