Виставка стартапів слухачів курсів основ бізнесу в КНЦ «Політех-Консалт». 24.11.2018 закінчилось навчання основам бізнесу мігрантів в КНЦ «Політех-Консалт». Результатом навчання стала виставка видів бізнесу, яка відбулася 20.12.2018 в ОНПУ.

23 грудня 2018 року

Одним з представлених варіантів запровадження бізнесу стала школа джиу-джитсу «Hajibey.taem», що пропонує здоровий спосіб життя. У школі навчаються діти віком від 5 років. Команда «Hajibey.taem» провела відкрите тренування у вестибюлі головного навчального корпусу ОНПУ. Тренер «Hajibey.taem», який навчався на курсах «Політех-Консалт», показав як можна втілювати в життя знання, отримані на курсах. У вестибюлі головного корпусу ОНПУ був проведений майстер клас з джиу-джитсу, який привернув увагу не тільки студентів, але і викладачів. Звернули увагу також і іноземні студенти ОНПУ з Марокко, Тунісу, Турціїї, Азербайджану та інших країн. Іноземних студентів приємно здивувало, що учні «Hajibey.taem» вільно спілкувались з ними і арабською, і турецькою мовами.

Наступним був представлений бізнес з виробництва різноманітних видів соусу з власною рецептурою. Виробництвом соусів займається ціла родина - батьки та 6 дітей, серед яких є і учні курсів «Політех-Консалт».

Таким чином слід відмітити , що навчання у КНЦ «Політех-Консалт» допомогає формувати комерційні пропозиції, проводити належну рекламу, яка сприймається дуже позитивно потенційними споживачами.