Обласний конкурс «Молодь досліджує світ» в Центрі енергоефективних технологій ОНПУ

11 грудня 2018 року

6 грудня 2018 року у Центрі енергоефективних технологій ОНПУ разом із еколого-натуралістичним підрозділом Одеського обласного гуманітарного центру позашкільної освіти і виховання відбувся обласний конкурс серед школярів «Молодь досліджує світ». 

Понад 50 учасників Конкурсу представили свої роботи в галузях біології, сільського господарства, екології, ресурсо- та енергозбереження.

До складу журі Конкурсу ввійшли науковці кафедри теплових електричних станцій та енергозберігаючих технологій і кафедри прикладної екології та гідрогазодинаміки доц. Лужанська А.В., доц. Шраменко А.Н., доц. Смик С.Ю., а також студенти V курсу, майбутні магістри І. Тельпіс, Л. Саченко, К. Карауш.

Офіційно відкрили конкурс директор Центру позашкільної освіти і виховання Макосій Д.І., директор інституту енергетики і комп᾽ютерно-інтегрованих систем управління проф. Мазуренко А.С. Зі словами напуття та побажаннями успіхів у Конкурсі виступив науковий керівник Центру енергоефективних технологій ОНПУ Климчук О.А.

Під час конкурсу школярі виявляли високий рівень підготовки і невситиме бажання перемогти, продемонстрували нові підходи в екології, запропонували нові джерела енергії, інноваційні ідеї в сільському господарстві. Матеріали доповідей були представлені на стендах і у вигляді презентацій.

Кожна секція завершувалася церемонією нагородження переможців.

Конкурсанти висловили подяку нашому Університету, оцінили високий рівень оснащення лабораторій, теплоту теплових насосів, свіже повітря вент.установок, оснащеність мультимедіа кожної з лабораторій.

Бажаємо школярам подальших успіхів і запрошуємо їх в майбутньому на навчання в нашому славному ОНПУ!