Команда Formula Student ONPU на Фестивалі науки і техніки Interpipe TechFest 2018

22 жовтня 2018 року

Команда ОНПУ представила новий автомобіль на Фестивалі науки і техніки Interpipe TechFest 2018 

Найбільша техноподія Східної Європи – головне інженерне шоу України – пройшло в середині вересня. Interpipe TechFest – це єдине місце в нашій країні, де можна представити обладнання космічної ракети і авіаційних двигунів. З новинок в 2018 була представлена масштабна зона LEGO, а також гоночні боліди – учасники чемпіонату світу. Серед новинок цього року – конкурс для мейкерів по паперу Only Paper Models. Уперше в межах Interpipe TechFest 2018 відбулася виставка-презентація науково-популярних книг Dnepr Book Show.

TechFest – майданчик для популяризації інженерії, точних і природничих наук, сучасних технологій, залучення молоді до інженерії, точних і природничих наук, стимуляція усвідомленого вибору технічної професії. На фестивалі були представлені досягнення української промисловості, які змушують пишатися своєю країною.

Одесити представили автомобіль, що брав участь на змаганнях «Baltika Open 2018» в Естонії, показавши найкращі результати в історії команди.

За два дні фестивалю одеські політехніки встигли поспілкуватися з людьми зацікавленими технікою та автоспортом, інженерією і технологіями виготовлення гоночного автомобіля.

Ми дякуємо організаторам фестивалю за запрошення на таку масштабну подію і допомогу в транспортуванні боліда, а також керівництву ОНПУ за підтримку команди Формула студент ОНПУ.