Автоспортивний інжиніринг в дії

4 жовтня 2018 року

Студент інституту машинобудування спеціалізації «Автоспортивний інжиніринг» вдруге посів друге місце на етапі чемпіонату України з міні-ралі «Кубок Лиманів»

Відкриття чемпіонату з міні-ралі «Кубок Лиманів» і нагородження переможців четвертого етапу національної першості проходив в місті Одеса перед Одеським національним академічним театром опери й балету, де зібралось чимало глядачів.

Змагання проходили на ралійній трасі поблизу села Северинівка Одеської області. Кожен гонщик пройшов шість спеціальних ділянок траси (по три в кожну сторону).

З самого початку в класі P-6 захопив лідерство відомий в ралійних колах екіпаж одеситів Дмитра Шведченка та Ірини Пригодської, але на третьому проїзді вони змушені були оформити схід з дистанції через несправність машини.

Після сходу лідера на першу позицію в класі Р-6 вийшов сімейний екіпаж Сергія та Анастасії Івченків. Екіпаж у складі Ігоря Білоусова і студента Одеського національного політехнічного університету Олександра Арича поступився переможцям 17 секунд та посів друге місце.

Вітаємо студента другого курсу автоспортивного інжинірингу з другим подіумом у серії чемпіонату України з міні-ралі «Кубок Лиманів»!