ФК «ПОЛІТЕХНІК» володар кубку «За волю до перемоги» літньої першості з футзалу 2018

5 вересня 2018 року

ФК «ПОЛІТЕХНІК» володар кубку «За волю до перемоги» літньої першості з футзалу Одеської мініфутбольної ліги співдружності 

За традицією, яку можна назвати вже багаторічною, урочисто та святково було проведено церемонію нагородження любительської футбольної ліги ОМЛС.

Упродовж декількох місяців на футзальному паркеті панували азарт та емоційна боротьба, напруження в матчах було на висоті, учасники літньої першості наполегливо йшли до поставлених цілей, щоб отримати заслужені нагороди. Хтось поповнив арсенал раніше завойованих медалей, для когось отримана нагорода стала першою, ну, а хтось просто грав собі на втіху.

ФК «Політехнік» – це єдина команда співробітників вищого учбового закладу Одеської області, яка стабільно виступає в любительському чемпіонаті по футзалу (кістяк команди – співробітники і студенти кращого технічного вишу Півдня України – ОНПУ).

У кожної спортивної команди, є свої цілі і завдання. Висока самовідданість під час ігри футзальної першості, досвід і сила волі допомогли команді «Політехнік» завоювати кубок «За волю до перемоги». Наші гравці потрапили у фінальну частину першості, виборовши четверте місце в загальному заліку. Швидкість, витривалість допомогли стати кращим бомбардиром літньої першості гравцеві ФКА «Політехнік» Воробйову Володимиру, який уже другий сезон поспіль у складі «Політехніка» отримує індивідуальну нагороду. Хочеться, звичайно, за самовіддану гру відзначити усіх гравців нашої команди, але назвемо найяскравіших:

– Анатолій Кожухарь (завідувач циклової комісії ОАДК ОНПУ);

– Юрій Зяблов (співробітник ІМС);

– Александр Лимаренко (співробітник ІМС).

Безумовно, високі результати будь-якої справи не обходяться без допомоги небайдужих людей. Велику вдячність за підтримку клубу ФК «Політехнік» висловлюємо голові Профкому співробітників ОНПУ Мотулько Богдану Васильовичу, головному бухгалтерові Профкому співробітників ОНПУ Підгорець Тетяні Володимирівні і завідувачу кафедри фізичного виховання Петелкакі Володимиру Федоровичу, а також нашому ректорові Геннадієві Олександровичу Оборскому.

 

Капітан команди ФК «Політехнік» Лимаренко Олександр