Свято вже на порозі! Тому гайда відзначати!

14 вересня 2018 року

100-річчя Одеського національного політехнічного університету з великим нетерпінням чекають як викладачі, так й усі студенти-політехніки! Наш університет славиться не лише своєю навчально-методичною і практичною базою підготовки студентів, історією, досягненнями, випускниками, а також талановитими і запальними зірками Палацу культури студентів ОНПУ.

В очікування свята хлопці та дівчата вирішили підготувати феєричний концерт, в який вклали всю свою душу, любов, енергію, неймовірні та драйвові емоції до рідного Політеху!

Тому 13.09.2018 року біля Головного навчального корпусу після урочистого відкриття цікавого арт-об’єкту «Дерево знань» відбувся святковий гала-концерт учасників художньої творчості інститутів та факультетів ОНПУ.

Концерт відкрила інструментально-вокальна група «Moonwalkers» із солісткою Веронікою Філатовою, які виконали круті кавер-версії сучасних хітів. Згодом розпочався блок сольних вокальних номерів учасників вокальної студії ДК Політеху. Молодіжні та драйвові, українські та іноземні, ліричні та ніжні пісні виконали:

– Таїсія Козарезова

– Катерина Бєлінська

– Вероніка Рогачевська

– Дарина Шувалова

– Катерина Лихащенко

– Інна Барган, яка завершила програму.

Глядачі залишились дуже задоволеними від живої музики інструментально-вокальної групи, цікавих номерів, які подарували їм чудовий настрій, підбадьорили та запалили. Усі присутні посміхалися, голосно аплодували, підспівували та підтанцьовували.

Потому розпочався блок танцю, а точніше неймовірний та грандіозний студентський флешмоб «Віват політех!». В його постановці та виконанні узяли участь танцівники ДК ОНПУ різних студій: «Арабеск», «Фарш», «Марсы», «Вдохновение». Танцівники були одягненні у різнокольорові футболки, що додало святу ще більше фарб і гарного настрою.

Флешмоб вийшов дуже крутим, наповнений драйвом, любов’ю, емоціями, посмішками, запальними танцями, складними підтримками та рухами.

Нагадаємо, що наступний святковий гала-концерт «Нам – 100», присвячений саме 100-річчю ОНПУ, відбудеться у День народження Одеського національного політехнічного університету – 18.09.2018 о 14.00 у ПКС.

Вітаємо усіх студентів та викладачів з наближенням свята!