Вітаємо переможців змагань з діагностики електронних систем автомобілів серед викладачів ОНПУ

20 вересня 2018 року

До сторіччя Одеського національного політехнічного університету 18 вересня 2018 року фірма BOSCH провела змагання з діагностики електронних систем автомобілів серед викладачів кафедри автомобільного транспорту інституту машинобудування ОНПУ. 

За результатами змагань 18 вересня 2018 року на урочистому гала-концерті, присвяченому святкуванню сторіччя Одеського національного політехнічного університету, було нагороджено переможців змагань.

З привітальним словом виступив заступник генерального директора ТОВ «Роберт Бош» Г.Є. Рузавін, який сповістив усім про блискучі результати змагань з діагностики електронних систем автомобілів.

Завдання змагань полягало у такому завданні: клієнт скаржиться на несправність автомобілю – фахівець повинен знайти та ліквідувати цю несправність за 30 хвилин.

Гідне перше місце отримав асистент кафедри автомобільного транспорту М.О. Гайденко, який вразив усіх своїми результатами: за 10 хвилин він знайшов несправність та виправив її. Друге місце посів старший викладач кафедри автомобільного транспорту А.А. Пономаренко. Переможці отримали грамоти та пам`ятні подарунки.