Захист дипломних кваліфікаційних робіт бакалаврів за спеціалізацією «Документознавство та інформаційна діяльність»

22 червня 2018 року

Розпочато захист дипломних кваліфікаційних робіт на здобуття першого освітнього рівня бакалавр за спеціалізацією «Документознавство та інформаційна діяльність». 

21-22 червня 2018 року студенти кафедри інформаційної діяльності та медіа-комунікацій гуманітарного факультету Одеського національного політехнічного університету під час захисту дипломних кваліфікаційних робіт на здобуття першого освітнього рівня бакалавр за спеціалізацією «Документознавство та інформаційна діяльність» гідно представили результати своїх наукових досліджень, показавши високий рівень підготовки за фахом.

Захист дипломних робіт відбувався у дружній, привітній атмосфері. Студенти-випускники презентували цікаві теми досліджень, у яких розкрили актуальні питання в галузі інформаційної, бібліотечної та архівної справи, прогнозування соціокомунікативних процесів, підготовки, обґрунтування та прийняття рішень і дали рекомендації для вирішення проблем у практичній діяльності. Відбувалася жвава дискусія, приємне хвилювання переповнювало аудиторію.

Бажаємо нашим бакалаврам-документознавцям подальших наукових, творчих та особистих успіхів і неодмінно чекаємо їх до магістратури! А поки захист дипломних робіт бакалаврів триває. Тож цікаво, що буде далі!