Відкриття ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа»

17 квітня 2019 року

17 квітня 2019 року в Одеському національному політехнічному університеті кафедрою інформаційної діяльності та медіа-комунікацій гуманітарного факультету розпочато ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» за спеціалізацією «Документознавство та інформаційна діяльність» відповідно до наказу МОН України № 1313 від 28.11.2018 р. «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2018/2019 навчальному році». 

17 квітня 2019 року відбулось урочисте відкриття Олімпіади в науково-технічній бібліотеці Одеського національного політехнічного університету, яке почалося зі слів привітання голови журі олімпіади, завідувача кафедри інформаційної діяльності та медіа-комунікацій Одеського національного політехнічного університету, к. мистецтвознавства, доц., голови Асоціації документознавців України В.Г. Спрінсяна. До вступного слова приєдналися також інші члени журі.

Олімпіада проводиться щороку з метою підвищення якості підготовки фахівців зі спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», системного вдосконалення навчального процесу та активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів.

Кафедра інформаційної діяльності та медіа-комунікацій Одеського національного політехнічного університету вже п`ятий рік поспіль проводить Всеукраїнську студентську олімпіаду зі спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа». З кожним роком до олімпіади долучається багато студентів із різних закладів вищої освіти України. Цього разу в олімпіаді участь беруть 46 учасників з 17 закладів вищої освіти.  

 

Підведення підсумків конкурсних змагань і нагородження переможців Олімпіади відбудеться 18 квітня 2019 року.