Диплом I ступеня поповнив здобутки кафедри обліку, аналізу і аудиту!

5 квітня 2019 року

Вітаємо з перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт студентку кафедри обліку, аналізу і аудиту Одеського національного політехнічного університету Гриценко Анастасію! 

Диплом І ступеню у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за спеціальністю «Управління фінансово-економічною безпекою», що відбувся 4 квітня 2019 року в Харківському національному економічному університеті імені Семена Кузнеця, отримала робота магістрантки кафедри обліку, аналізу і аудиту ОНПУ Гриценко Анастасії (група ОФ - 141) на тему «Інструментарій управління ризиками енергопостачальних компаній при переході на нову модель електроенергетичного ринку»!

Вітаємо переможницю та її керівника к.е.н., доц. Левицьку Аллу В’ячеславівну із заслуженим визнанням на конкурсі такого високого рівня!

Вже другий рік поспіль роботи наших магістрів освітньо-наукової програми «Управління фінансово-економічною безпекою» здобувають перемогу на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з цієї спеціальності, що підтверджує високий професійний рівень підготовки фахівців з фінансово-економічної безпеки. Сподіваємось це стало доброю традицією кафедри та вже готуємось до участі у конкурсі наступного навчального року!

Висловлюємо щиру вдячність організаторам конкурсу та членам конкурсної комісії за високий рівень студентських професійних змагань!